Spirit Dance in Haarlem | De dansvloer voor de bewuste danser (op blote voeten)

Blote voeten dans in Haarlem

spirit DANCE GATHERING
Barefoot Dancing

spirit DANCE GATHERING is het dance event waar je in alle vrijheid kunt genieten van de dans en je mededansers. De dansavond begint met een dans-workshop gevolgd door de Barefoot Dance Party op de worldbeats van de DJ's Cem, (Red) Skywalker & PachaMama.

Via de workshops, voorafgaand aan de Barefoot Dance Party, heb je de kans om kennis te maken met allerlei mooie dansvormen zoals 5-Ritmes, Biodanza, Movement Medicine, Open Floor, Afrikaanse Dans......... De workshop aan het begin van de avond is een lekkere opwarmer voor de Barefoot Dance Party en een mooie gelegenheid om in contact te komen met jezelf en met anderen.

Tijdens het dansen is het fijn om zoveel mogelijk uit ons hoofd en in ons lijf te zijn. Even een paar woorden wisselen is prima, maar als je een gesprek wilt hebben met mededansers vragen we je om dat in de barruimte te doen. Via een glazen wand tussen de barruimte en de zaal kunnen we tocht contact houden met elkaar.
Kom dansen en genieten van een avontuurlijke mix van Global Beats; African, Balkan, House, Rai, Electronic, Tribal, Techno, Latin.........

“Come join us”!


Locatie:

Het Seinwezen, Kinderhuissingel 1, Haarlem.

10 Minuten lopen vanaf het station van Haarlem.

Bij het Seinwezen kun je gratis parkeren.


Workshop:

19.30 - 20:30 uur

(De deur is open vanaf 19.00 uur). Kom op tijd svp.


Barefoot Dance Party:

20.30 - 23.30 uur.


Tickets:

Workshop & Barefoot Dance Party: Voorverkoop online €17,50, aan de deur €20

Alleen de Barefoot Dance Party: Voorverkoop online €12,50, aan de deur €15

Online tickets +€0,80 servicekosten per ticket en €0,35 transactiekosten per bestelling.

Voor tickets klik op de knop "ticket' onder het event van je keuze in deagenda.


De Muziek:

De DJ's draaien een mix van Global Beats als: African, Balkan, Rai, Bhangra, Electronic, Trance, Arabic, Lounge, Tribal, Techno, Latin........

Het is muziek die je hart en je innerlijk beroert; avontuurlijke muziek waarbij je 'uit je dak' kunt gaan, maar die je ook uitnodigt om naar binnen te keren. Muziek uit alle werelddelen, eigentijds of van een verleden tijd, ritmisch, opwekkend en af en toe ook gevoelig: de DJ's draaien het allemaal!


Een drankje drinken:

Apart van de dansruimte hebben we een bar waar je een drankje kunt kopen. We serveren vers vruchtensap, frisdrank, koffie & thee en licht-alcoholische dranken. We vragen je om het praten in de danszaal zoveel mogelijk te beperken. In de barruimte staat een grote tafel waar je kunt zitten, een drankje drinken en even kletsen met elkaar. Via een grote glazen wand tussen de bar en de danszaal houd je contact met de dansers.


Veiligheid:

We serveren onze drankjes in glazen, we begrijpen dat dat toch even lekkerder drinkt dan uit plastic. Maar we dansen op blote voeten en dan is er altijd het gevaar dat er een keer een glas kapot valt en er glas op de dansvloer terecht komt. Om dat te voorkomen is het niet toegestaan om je drankjes mee te nemen op de dansvloer! Tevens vragen we je om je lege glaswerk zelf mee te nemen naar de bar als je een nieuw drankje gaat halen. Zo zorgen we samen voor onze veiligheid.