Spirit Dance in Haarlem | De dansvloer voor de bewuste danser (op blote voeten)

spirit DANCE GATHERING
Barefoot Dancing

spirit DANCE GATHERING is het dance event waar je in alle vrijheid kunt genieten van de dans en je mededansers. De dansavond begint met een dans-workshop gevolgd door de Barefoot Dance Party op de worldbeats van de DJ's Cem & Skywalker.

Kom dansen en genieten van een avontuurlijke mix van Global Beats; African, Balkan, House, Rai, Electronic, Tribal, Techno, Latin.........

“Come join us”!


Locatie:

Het Seinwezen, Kinderhuissingel 1, Haarlem.

8 Minuten lopen vanaf het station van Haarlem.

Bij het Seinwezen kun je gratis parkeren.


Workshop:

19.30 - 20:30 uur

(De deur is open vanaf 19.00 uur). Kom op tijd svp.


Barefoot Dance Party:

20.30 - 23.30 uur.


Entree:

  • Workshop & Barefoot Dance Party: 20 euro.
  • Alleen de Barefoot Dance Party (20.30-23.30 uur): 15 euro.

Tickets:

Tickets kun je kopen aan de deur of online. Voor online tickets klik op de knop "ticket' onder het event van je keuze in de agenda.


De Muziek:

De DJ's draaien een mix van Global Beats als: African, Balkan, Rai, Bhangra, Electronic, Trance, Arabic, Lounge, Tribal, Techno, Latin........

Het is muziek die je hart en je innerlijk beroert; avontuurlijke muziek waarbij je 'uit je dak' kunt gaan, maar die je ook uitnodigt om naar binnen te keren. Muziek uit alle werelddelen, eigentijds of van een verleden tijd, ritmisch, opwekkend en af en toe ook gevoelig: de DJ's draaien het allemaal!


Veiligheid:

We serveren onze drankjes in glazen, we begrijpen dat dat toch even lekkerder drinkt dan uit plastic. Maar we dansen op blote voeten en dan is er altijd het gevaar dat er een keer een glas kapot valt en er glas op de dansvloer terecht komt. Om dat te voorkomen is het niet toegestaan om je drankjes mee te nemen op de dansvloer! Tevens vragen we je om je lege glaswerk zelf mee te nemen naar de bar als je een nieuw drankje gaat halen. Zo zorgen we samen voor onze veiligheid.