Spirit Dance in Haarlem | De dansvloer voor de bewuste danser (op blote voeten)

Blote voeten dans in Haarlem

De DJ's

Muziek en vrije expressie dans zijn de grote passies van DJ (Red) Skywalker; 5Ritmes, Trance Dance, Contact Improvisation, Movement Medicine, Biodanza......

Bij deze dansvormen komen alle muzieksoorten wel voorbij. Muziek vind ik “food for the soul”. Ik leid je met mijn Global Beats door een muzieklabyrint met invloeden uit alle werelddelen.


Ik wil je uitdagen om je hoofd leeg te maken en conditioneringen los te laten zodat het lichaam alleen nog maar danst, je eigen dans of in contact met je mededanser(s).


Graag speel ik mijn muziek voor de bewuste dansgemeenschap. Mijn muziek is een auditieve expressie van de liefde, compassie en emotie die ik dagelijks ervaar. Verwacht een reis door vele lagen, genres en tempo's. Wees voorbereid om te worden meegenomen door je geest, je lichaam en je ziel in golven van ritme & bas, harmonie & melodie en auditieve liefde.

Omdat ik mijn grote passie; 'zelf dansen' niet kan beteugelen ben ik zelf ook regelmatig op de dansvloer te vinden. Meer weten, klik op het logo hieronder."I Play Music to Help Others Break Free"

edgaljaard@gmail.com / 06-51535719DJ Cem is ambassadeur van het 3D-dansen waarbij je diepte ervaart: Diepte in ruimte, Diepte in stemming, Diepte in energie. Zij weet dit als geen ander te bereiken met haar muziekrepertoire vol bijzondere ritmische sections en melodische lijnen van brass, vocals en orkest.


DJ Cem weet elke keer weer te verrassen met spannende, nieuwe muziek. Ze draait beat, groove, swing in een jasje van housedance. Binnen een lyrische context is ruimte voor orkestrale nummers, dansdweilers en bombastische kerkkoren. Je kan er heerlijk op zwieren- en zwaai-dansen. Het nodigt je uit om naar binnen te gaan en van daaruit in contact te komen met anderen.


DJ Cem zorgt voor een ware danssensatie van Groovy World music, Latin, Rai, Arabic, Balkanbeat, Troubadour- en Reidansen.


DJ Cem geeft ook 5Ritmes Lessen & Workshops.

tinekedewit2013@ziggo.nl / 06-45023617
DJ PachaMama voelt een enorme passie voor muziek en dans. Met name Ecstatic Dance is een vorm die helemaal bij haar past. Zonder woorden elkaar ontmoeten in waarachtigheid, echt ZIJN met wat zich aandient in het moment en te bewegen met wat ons daarin (aan)raakt.


Vanuit die passie voor dans en muziek, voelde ze rond de corona pandemie een roeping om mensen bij elkaar te brengen en te dansen in de natuur. Samen met een vriendin is ze ‘Ecstatic Nature Dance’ gestart. Ze begonnen met een groepje vrienden en al heel snel werd de groep groter en groter. Ze waren niet meer te stoppen in hun missie om elkaar te ontmoeten in de dans en te verbinden met de mooie natuur van de Soesterduinen en het strand bij Parnassia.


PachaMama houdt vooral van muziek die haar hart raakt en die echt binnenkomt. Geïnspireerd door diep gelaagde muziek wil ze graag een muzikaal verhaal maken met haar sets. Van hartverwarmende klassieke piano, spirituele aardse tribale melodieën tot diepe transcendentale house.


info@corettavanwijk.com / 06 82278098


Surround yourself with people who make
you hungry for life, who touch your heart

and nourish your soul.


- DJ (Red) Skywalker -