Spirit Dance in Haarlem | De dansvloer voor de bewuste danser (op blote voeten)

De DJ's

Muziek en vrije expressie dans zijn de grote passies van DJ Skywalker; 5Ritmes, Trance Dance, Contact Improvisation, Movement Medicine, Biodanza......

Bij deze dansvormen komen alle muzieksoorten wel voorbij. Muziek vind ik “food for the soul”. Ik leid je met mijn Global Beats door een muzieklabyrint met invloeden uit alle werelddelen.


Ik wil je uitdagen om je hoofd leeg te maken en conditioneringen los te laten zodat het lichaam alleen nog maar danst, je eigen dans of in contact met je mededanser(s). Graag speel ik mijn muziek voor de bewuste dansgemeenschap.


Mijn muziek is een auditieve expressie van de liefde, compassie en emotie die ik dagelijks ervaar. Verwacht een reis door vele lagen, genres en tempo's. Wees voorbereid om te worden meegenomen door je geest, je lichaam en je ziel in golven van ritme & bas, harmonie & melodie en auditieve liefde.


Omdat ik mijn grote passie; 'zelf dansen' niet kan beteugelen ben ik zelf ook regelmatig op de dansvloer te vinden.


"I Play Music to Help Others Break Free"

edgaljaard@gmail.com / 06-51535719DJ Cem is ambassadeur van het 3D-dansen waarbij je diepte ervaart: Diepte in ruimte, Diepte in stemming, Diepte in energie. Zij weet dit als geen ander te bereiken met haar muziekrepertoire vol bijzondere ritmische sections en melodische lijnen van brass, vocals en orkest.


DJ Cem weet elke keer weer te verrassen met spannende, nieuwe muziek. Ze draait beat, groove, swing in een jasje van housedance. Binnen een lyrische context is ruimte voor orkestrale nummers, dansdweilers en bombastische kerkkoren. Je kan er heerlijk op zwieren- en zwaai-dansen. Het nodigt je uit om naar binnen te gaan en van daaruit in contact te komen met anderen.


DJ Cem zorgt voor een ware danssensatie van Groovy World music, Latin, Rai, Arabic, Balkanbeat, Troubadour- en Reidansen.


DJ Cem geeft ook 5Ritmes Lessen & Workshops.

tinekedewit2013@ziggo.nl / 06-45023617Surround yourself with people who make
you hungry for life, who touch your heart

and nourish your soul.


- DJ Skywalker -