Footprint-site Footprint-site

Muziek en vrije expressie dans zijn de grote passies

van DJ Skywalker; 5Ritmes, Trance Dance, Contact Improvisation, Movement Medicine, Biodanza... Bij deze dansvormen komen alle muzieksoorten wel voorbij.

Muziek vind ik “food for the soul”. Ik leid je met mijn Global Beats door een muzieklabyrint met invloeden uit alle werelddelen.

Ik wil je uitdagen om je hoofd leeg te maken en conditioneringen los te laten zodat het lichaam alleen nog maar danst, je eigen dans of in contact met je mededanser(s).

Graag speel ik mijn muziek voor de bewuste dansgemeenschap. Mijn muziek is een auditieve expressie van de liefde, compassie en emotie die ik dagelijks ervaar.

Verwacht een reis door vele lagen, genres en tempo's. Wees voorbereid om te worden meegenomen door je geest, je lichaam en je ziel in golven van ritme & bas, harmonie & melodie en auditieve liefde...

 

Omdat ik mijn grote passie 'zelf dansen' niet kan beteugelen ben ik zelf ook regelmatig op de dansvloer te vinden.

 

"I play music to help others break free"

DJ Skywalker

email / 06-51535719

DJ Cem is ambassadeur van het 3D-dansen waarbij je diepte ervaart: Diepte in ruimte, Diepte in stemming, Diepte in energie.

Zij weet dit als geen ander te bereiken met haar muziekrepertoire vol bijzondere ritmische sections en melodische lijnen van brass, vocals en orkest.

DJ Cem weet elke keer weer te verrassen met spannende, nieuwe muziek. Ze draait beat, groove, swing in een jasje van housedance.

 

Binnen een lyrische context is ruimte voor orkestrale nummers, dansdweilers en bombastische kerkkoren.

Je kan er heerlijk op zwieren- en zwaai-dansen.

Het nodigt je uit om naar binnen te gaan en van daaruit in contact te komen met anderen. DJ Cem zorgt voor een ware danssensatie van groovy Worldmusic, Latin, Rai, Arabic, Balkanbeat, Troubadour- en Reidansen.

DJ Cem geeft ook 5Ritmes Workshops.

email / 06-45023617

DJ Cem & Skywalker footprint

De DJ's

DJ Skywalker-3 DJ Skywalker-5 DJ Cem DJ Cem rainbow_glow_orbs_2_png_by_jssanda-d5kh7bm rainbow_glow_orbs_3_png_by_jssanda-d5kh79b facebook DJ Skywalker logo-1

Surround yourself with people who make you hungry

for life,

who touch your heart,

and nourish your soul.

  - DJ Skywalker -