Spirit Dance in Haarlem | De dansvloer voor de bewuste danser (op blote voeten)

Barefoot Dance Party

Lekker dansen op blote voeten met leuke mensen en de bewuste dansgemeenschap ontmoeten. Zo simpel kan uitgaan zijn! Spirit Dance is het dansfeest voor avonturiers van alle leeftijden waar werkelijk iedereen zich thuisvoelt en uiteindelijk niemand de dansvloer kan weerstaan.

“Come join us”!Locatie:

Het Seinwezen, Kinderhuissingel 1, Haarlem.

8 Minuten lopen vanaf het station van Haarlem.

Bij het Seinwezen kun je gratis parkeren.Workshop:

19.30 - 20:30 uur

(De deur is open vanaf 19.00 uur). Kom op tijd svp.


Barefoot Dance Party:

20.30 - 23.30 uur.


Entree:

  • Workshop & Party: 20 euro.
  • Alleen Party (20.30 tot 23.30 uur): 15 euro.

Reserveren:

Reserveren is niet nodig, er is altijd wel een stukje dansvloer voor jou beschikbaar.


De Muziek:

De DJ's draaien een mix van Global Beats als: African, Balkan, Rai, Bhangra, Electronic, Trance, Arabic, Lounge, Tribal, Techno, Latin........

Het is muziek die je hart en je innerlijk beroert; avontuurlijke muziek waarbij je 'uit je dak' kunt gaan, maar die je ook uitnodigt om naar binnen te keren. Muziek uit alle werelddelen, eigentijds of van een verleden tijd, ritmisch, opwekkend en af en toe ook gevoelig de DJ's draaien het allemaal!


Veiligheid:

We serveren onze drankjes in glazen, we begrijpen dat dat toch even lekkerder drinkt dan uit plastic. Maar we dansen op blote voeten en dan is er altijd het gevaar dat er een keer een glas kapot valt en er glas op de dansvloer terecht komt. Om dat te voorkomen is het niet toegestaan om je drankjes mee te nemen op de dansvloer! Tevens vragen we je om je lege glaswerk zelf mee te nemen naar de bar als je een nieuw drankje gaat halen. Laten we samen zorgen voor onze veiligheid.